Nieuws

19 december 2017 door Hendriëlle de Groot

Bisschop met drugs dood aangetroffen in motelkamer

Een geliefde bisschop van Full Gospel Tabernacle in Dallas, Texas, is dood aangetroffen in een motelkamer. Volgens het personeel van het motel zijn er drugs gevonden in de kamer van Darick Favors.

De politie van Dallas liet in een verklaring dat de doodsoorzaak van de 42-jarige Favors niet bekend is. Het kan nog weken duren, voor er onderzoeksresultaten bekend zijn van toxicologie tests.

New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Volgens The Christian Post meldde een motelmedewerker dat er drugs zijn gevonden op de kamer. “We weten niet om hoeveel drugs het gaat, maar het is absoluut zeker dat hij is aangetroffen met drugs.”

Op de website schreef Full Gospel Tabernacle over de bediening van Favors, die vooral bekend staat om zijn handopleggingen. “Door handoplegging heeft Favors gezien dat mensen ontwaakten uit hun coma, werden genezen van kanker en vervuld met de Heilige Geest. Demonen werden uitgedreven, en nog veel meer. God opende vele deuren, door tv- en radio-optredens. Nu hebben we elke zaterdag onze eigen radio-uitzending. Bisschop Favors is een jongeman, die een nederige houding en karakter heeft. Veel mensen zijn gezegend, door zijn bediening. Hij is echt een man naar Gods hart.”

De vrouw van Favor, Michelle, hoopt dat vrienden en familie haar man zullen blijven herinneren, vanwege zijn goede werken. “Dit is een erg moeilijke tijd voor mijn familie. Ik vraag met de liefde van God, om te spreken over de werken die hij deed tijdens zijn leven. Praat over hoe hij jullie leven heeft beïnvloed, dat betekent veel voor ons in deze tijd. Bij voorbaat bedankt voor jullie begrip en oprechte gebeden.”

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher