Hoornbeeck College

Nieuws

14 december 2017 door Hoornbeeck College

Hoornbeeck College beste ROC van Nederland

Deze week meldde De Keuzegids dat het Hoornbeeck College de eerste plek inneemt op de lijst van beste ROC ‘s in Nederland. Alle ROC ’s in Nederland zijn door de gids beoordeeld op basis van onafhankelijk onderzoek.

Het is de negende keer dat de eerste plaats door het Hoornbeeck College wordt behaald. Het Hoornbeeck College scoort uitmuntend op het gebied van studenttevredenheid, heeft een minimale vroegtijdige uitstroom en de Onderwijsinspectie is ook erg tevreden.

Drs. W. de Potter, voorzitter van het College van Bestuur, is toch weer verrast: “Het blijft fantastisch nieuws. Elke keer zijn we weer benieuwd. Het is tenslotte niet zomaar een positie. Veel dank gaat uit naar onze studenten, docenten en ondersteunend personeel. Zonder hen was dit absoluut niet gelukt. Maar bovenal zijn we de Heere dankbaar. Hij geeft ons de kracht om dit werk te doen en wil het Reformatorisch onderwijs zegenen. Deze positie is mooi, maar ons werk in afhankelijkheid doen is beter.”

Voor het Hoornbeeck College is deze waardering een stimulans om te blijven ontwikkelen. Er wordt voortdurend gezocht naar nieuwe mogelijkheden om goed onderwijs te geven. De Potter: “We vernieuwen ook het komende jaar weer ons opleidingsaanbod. Zo beginnen we op verschillende locaties met de opleidingen Doktersassistent, Logistiek Medewerker, Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw en Beveiliger.”

Het Hoornbeeck College heeft naast Amersfoort nog vijf locaties, in onder andere Rotterdam, Gouda, Goes, Amersfoort, Apeldoorn en Kampen. Daarnaast zijn er nog dependances in Gorinchem en Hoevelaken. Landelijk studeren er ongeveer 6.500 studenten die christelijk onderwijs volgen in de richtingen Zorg & Welzijn, Techniek, Dienstverlening en Economie.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher