Irma Dee

Mooi

12 december 2017 door Irma Dee

Video: dit is de kerstsingle van Irma Dee

Bij het vieren van Kerst denken veel mensen aan de bekende ingrediënten: een kerstboom, gezellig samenzijn en eten, familie. Maar Kerst is bovenal een feest waarin liefde gevierd wordt; de Liefde die naar ons toe kwam en door de duisternis heen brak. Irma Dee liet zich hierdoor inspireren en presenteert nu het resultaat: de kerstsingle ‘Love is Breaking’.

‘Love is Breaking’ is het eerste kerstliedje van de hand van Irma Dee. “Ik wilde al jaren een kerstlied maken, maar het was er nooit van gekomen,” vertelt ze. Samen met vaste schrijfpartner Wim Rebergen, producer Reyer en de Britse tekstschrijver Phil Thomson (die eerder samenwerkte met Cliff Richard en Adrian Snell) ontstond het nieuwe lied. ‘Love is Breaking’ richt de aandacht af van de clichés rond Kerst en wijst op de kern: de hoop die verborgen ligt in de geboorte van Christus.

“We leven in een tijd waarin veel angst en pijn heerst,” licht Irma de single toe. “Terroristische aanslagen, mensen die op de vlucht zijn voor oorlog, miljoenen die zoeken naar een thuis; naar hoop, liefde en geborgenheid. Voor veel mensen is het kerstfeest helemaal geen feest vanwege eenzaamheid of het gemis van een geliefde. ‘Love is Breaking’ maakt duidelijk dat, wat we ook doormaken, Kerst alles heeft veranderd. Christus kwam om ons een eeuwig, veilig thuis te geven.”

Beluister het lied en lees hier meer over de nieuwe kerstsingle:

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher