Nieuws

12 december 2017 door Jeugd met een Opdracht Heidebeek

Cursus ‘De Bijbel voor iedereen’ vanaf volgens jaar van start

De Bijbel is hét geloofsboek voor christenen, maar niet altijd eenvoudig te begrijpen. Wil je meer thuis raken in de Bijbel? Jeugd met een Opdracht Heidebeek en Artios Bijbelschool organiseren in de eerste maanden van 2018 een cursus op basis van het boek De Bijbel voor iedereen van Age Romkes en Pieter Siebesma.

In negen avonden gaan we de hele Bijbel door. We staan stil bij het belang, ontstaan en karakter van de Bijbel. We denken na over waar de verschillende boeken over gaan, in welke tijd ze spelen en hoe ze te lezen. Hoe ga je bijvoorbeeld om met profetische teksten en hoe leg je een gelijkenis uit? Naast veel informatie van de docenten wordt er ook elke avond geoefend met bijbellezen, om niet alleen veel kennis op te doen maar ook beter toegerust te worden voor het lezen in de praktijk.

De cursus is verrijkend voor iedereen die al wel enigszins vertrouwd is met de Bijbel maar er graag beter in thuis wil raken. De schrijvers van De Bijbel voor iedereen zijn ook de docenten van de cursus, samen met Johannes Woudstra van Jeugd met een Opdracht Heidebeek. De cursus vindt plaats op Heidebeek.

Klik hier voor meer informatie.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher