Grace Workala

Levensverhaal

08 december 2017 door Hour of Power

Grace Workala raakte na het overlijden van haar vader haar geloof kwijt

Als tiener verloor ze haar vader en daarmee haar maatje en voorbeeld. Ze miste zijn liefde en ging op zoek naar liefde op verkeerde manieren. Grace Workala raakt haar geloof kwijt en is teleurgesteld in zichzelf. Alles lijkt te mislukken in haar leven.

Grace gaat op zoek naar wie ze is en wat haar bestemming is nu haar anker is weggevallen. Grace: “Ik ben uit huis gegaan en kwam uiteindelijk in de crisisopvang terecht. Ik voelde heel veel pijn omdat alles mislukt was.” Haar dochtertje is op een gegeven moment de enige reden dat Grace nog doorgaat met het leven. Maar dan breekt het moment aan dat ze terecht komt op een kamertje dat te klein is voor hen beiden. Grace: “Jeugdzorg dacht dat het beter was voor mijn dochter om ergens anders te zijn, in een pleeggezin. In de periode dat ze weg was, ging ik achteruit. Ik voelde spanning, had hartkloppingen en pijn op mijn borst. Ik had me altijd geïdentificeerd met werk en m’n dochter maar op een gegeven moment was ik niemand meer. Ik ging totaal op slot en kon niet meer huilen.” Alles in het leven overkwam Grace want ze kende de waarde van zichzelf niet en daardoor ook niet haar grenzen. Op een gegeven moment moet alles er toch uit. Grace: “Ik stortte volledig in toen ik besefte dat ik de controle aan het kwijt raken was en ik de leiding van mijn leven aan God moest geven.”

Stichting Hour of Power heeft als missie om door middel van de moderne massamedia de liefde van Christus door te geven. Iedere zondag te zien op RTL5 om 8:00 en 9:00!
Ik ontvang graag de nieuwsbrief van Hour of Power

Grace zit nog volop in het proces van ontdekken en weerbaar worden. Grace: “Ik ben nog op weg. Ik sta nog aan het begin en dat vind ik al heel mooi want ik zie en voel dat God in mijn leven werkt.”

Bekijk het volledige gesprek en beluister hier een lied van Grace:

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher