Forever Worship

Nieuws

05 december 2017 door Forever Worship

Jirre Stoutjesdijk nieuwe dirigent Forever Worship

Na 15 jaar als dirigent heeft Marcel Koning besloten afscheid te nemen van Forever Worship. Vanaf januari neemt dirigent en gitarist Jirre Stoutjesdijk het stokje over. Met zijn vernieuwende arrangementen en akoestische begeleiding slaat het koor een nieuwe
muzikale richting in. Aanbidding blijft daarin centraal staan.

“Ik koester heel veel mooie herinneringen aan de jaren bij Forever Worship. We hebben heel veel mooie dingen gedaan. Jirre is iemand die nieuwe wegen kan bewandelen met de groep. Voor mij is het goed om meer tijd te hebben voor andere activiteiten, zoals Woorden van Waarde,” aldus Koning.

Kerken
“De tijden voor koormuziek zijn flink veranderd”, alsus Jirre Stoutjesdijk. "Er zijn steeds meer koren en de kwaliteit gaat omhoog. Het verlangen van Forever Worship om God te aanbidden en mensen te bemoedigen door middel van muziek is nog altijd aanwezig." De afgelopen jaren bracht Forever Worship verschillende CD’s uit, waaronder ‘God van Trouw’ in 2013. Daarnaast is het koor altijd veel gevraagd om nationale en internationale gospelartiesten te ondersteunen. De komende tijd gaat het koor meer optreden in lokale kerken.

Open repetitie
Forever Worship is op zoek naar zangtalent met een hart voor God en voor aanbidding. Daarom organiseert het koor op 20 januari 2018 een open repetitie, waar je persoonlijk kun kennismaken met de nieuwe dirigent en de koorleden. Ook kan je je ter plekke inschrijven voor een auditie. Aanmelden en meer informatie via koormanager@foreverworship.nl.

Klik hier voor meer informatie.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher