Nieuws

01 december 2017 door LPB media

Meditaties Advent voor mensen met een beperking

De agenda staat vaak vol in de maand december: een kerstconcert, kerstmarkt, familiediner…. Maar hoe leef jij naar dit feest toe? Hoe vier jij kerst? Maak jij in je agenda tijd vrij voor de boodschap van God?

Opkijken biedt niet alleen een portal voor geloofsondersteuning aan mensen met een beperking, maar zal ook in de Adventstijd vier meditaties verzorgen! José Korsaan heeft speciaal voor mensen met een beperking een korte overdenking, een Bijbeltekst met een bijpassend filmpje en een afbeelding samengesteld voor de vier Adventszondagen.
'Want wij geloven dat iedereen zijn of haar eigen plek in de gemeente mag innemen,' schrijft LPB media. 'Ook mensen die op een of andere manier ‘anders’ zijn, horen er helemaal bij. Sterker nog: we kunnen hen niet missen in de kerk! Zij zijn volwaardige leden, met hun eigen gaven en hun eigen unieke functie in het lichaam van Christus. En wat is het fijn om tijd vrij te maken voor God en voor elkaar. Samen bidden en samen vieren. En als we feest vieren geven we niet alleen cadeautjes maar zeggen we elkaar: jij bent zelf een cadeau. En: Jezus is het grootste cadeau!'

Deze Opkijken kerstmeditatie serie start op Adventszondag 3 december 2017. Volg de kerstmeditaties via Facebook. Ontvang je ze liever in je mailbox? Klik dan hier.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher