Nieuws

04 december 2017 door Uitgeverij U2pi BV

Man publiceert levensverhaal over heftig verleden en wonderbaarlijke genezing

Deze week verschijnt het boek ‘De derde engel’ waarin Janwillem de Hoop zijn levensgeschiedenis vertelt. Een openhartig verhaal over de strijd, de wanhoop en de pijn die Janwillem heeft moeten doorstaan. Eerst tijdens de drugsverslaving waar hij sinds zijn dertiende mee kampte en de afkickperiode toen hij begin twintig was.

Daarna tijdens de tien jaar die hij leefde met ‘chronische myeloïde leukemie’ en zijn even zware als wonderbaarlijke pad naar genezing. Weinig mensen zullen zó vaak zó dicht bij de dood zijn geweest en het kunnen navertellen. Janwillem was de eerste in Nederland die door de (toen nog experimentele) stamceltransplantatie deze vorm van leukemie overwon. De stamcellen uit de navelstreng van zijn eigen dochter waren zijn redding.

Ondanks de heftige gebeurtenissen is ‘De derde engel’ geen loodzwaar verslag geworden. Het is eerder een toegankelijke, herkenbare en soms zelfs luchtige vertelling. De auteur verbloemt niets en spaart ook zichzelf bepaald niet. Dit levensverhaal is een ode aan vasthoudendheid en doorzettingsvermogen. Het vormt een getuigenis van Janwillems zwaarbevochten geloof in God, van zijn overgave aan diens liefde en van de hoop dat er, ook in inktzwarte tijden, toch uitzicht is op verlossing.

“De derde engel” is ook verkrijgbaar in iedere boekhandel in Nederland en Vlaanderen en rechtstreeks bij de uitgever via deze website.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher