FunkyFish.nl wint prijs
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

27 november 2017 door Funky Fish

Christelijke datingsite beste website van het jaar

Christelijke datingsite FunkyFish.nl heeft vorige week tijdens De Website Van Het Jaar award show de prijs voor Beste Datingsite gewonnen. Relatieplanet.nl pakte de prijs voor Populairste Datingsite. Funky Fish werd tweede in deze categorie.

Funky Fish laat hiermee andere genomineerde websites als Parship.nl, E-matching en Second Love achter zich. Het kleine team achter de christelijke datingsite is dan ook enorm trots, verrast en vereerd dat ze deze belangrijke publieksprijs hebben gewonnen. Het bedrijf is de afgelopen jaren meer op de inhoud gaan zitten met relatie- en datingadvies en dat slaat aan.

De Website van het Jaar-verkiezing is de grootste online publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de beste websites van Nederland. Tijdens de verkiezing, dit jaar de 11de editie, zijn 655.835 stemmen uitgebracht. Het publiek koos in vierentwintig categorieën zijn favoriet, welke beoordeeld werd op inhoud, navigatie, ontwerp en aanbevelingsintentie. In elke categorie zijn twee prijzen te winnen: de Beste en de Populairste Website van het Jaar. De ‘Beste Website’ is de site met de hoogste score op kwalitatieve kenmerken. De ‘Populairste Website’ is de site met de meeste stemmen.

Datingsite FunkyFish.nl bestaat sinds 2002 en is opgericht door R. Brands.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Bekijk onze abonnementen.