selena gomez

God

27 november 2017 door Hendriëlle de Groot

Zangeres Selena Gomez deelt krachtig getuigenis: “Ik ben een kind van God”

Zangeres Selena Gomez heeft een krachtig, persoonlijk getuigenis gedeeld tijdens de jaarlijkse Hillsong conferentie in Los Angeles. Gomez is een van de meest succesvolle popartiesten van de wereld. Ze deelde haar verhaal in een brief die ze schreef over haar geloof in Jezus.

“Je bent al gelovig, maar je hebt geen idee waar je in gelooft, zei Gomez over zichzelf, toen ze vijftien jaar was. “Je werd al achtervolgd door God. Hij schiep jou en riep je naar Hem toe. Je wist toen nog niet dat het meer kon zijn dan een avondgebed. Je wist niet dat het de meest belangrijke relatie in je leven zou worden.”

“Je kunt het gevoel hebben dat je alles bent verloren, maar je weet dat het is om te ontvangen wat hij in het vooruitzicht heeft,” vervolgde Gomeze. “Je zult leren dat jouw ware identiteit is dat je geliefd bent. En je bent door God uitgekozen als Zijn dochter.”

“Acht jaar later zit je in een dienst en alles verandert. De God, die jou zo lang heeft achtervolgd, wordt tastbaar. De Heilige Geest zal duidelijker spreken dan alles wat ooit daarvoor je aandacht heeft gevraagd.”

“Op je 23e verjaardag zal Jezus echt worden voor jou,” voegde de zangeres eraan toe. “Meer dan een avondgebed, meer dan de band met je vrienden, meer dan naam in een gebed. Hij zal echt worden.”

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher