Arie de Rover

Nieuws

27 november 2017 door Stichting Vaderhart.nl

Conferentie over 'Waar is God in deze wereld vol pijn en verdriet?'

Stichting Vaderhart.nl hoopt op woensdag 7 en donderdag 8 februari 2018 een Weet Wie Je Bent Conferentie te houden met als thema de 'Uitnodiging'. De spraakmakende bestseller van W. Paul Young maakte in 2009 vele harten en tongen los. Recent is het boek verfilmd. Gods liefde krijgt hierin op een unieke manier gestalte. De film zal in een viertal sessies worden vertoond. Arie de Rover (foto) en Lora Kremer zullen het thema met hun eigen verhaal nog dichterbij brengen. Beperkte godsbeelden zouden wel eens kunnen gaan wankelen.

Twee geheel verzorgde dagen in een veilige atmosfeer waar een ieder zichzelf mag zijn en waar rust, tijd, ruimte en begeleiding is voor persoonlijke processen.

Het verhaal
Het gaat over Mack, wiens dochter, Missy, tijdens een kampeervakantie wordt ontvoerd en gruwelijk om het leven gebracht. Vier jaar later ontvangt Mack een briefje in de brievenbus met een uitnodiging om terug te gaan naar de verlaten hut waar zijn dochter is vermoord. Mack is nog steeds in diepe rouw en zijn gezin is ernstig ontwricht door het onbeschrijflijke verlies. Toch kiest hij ervoor terug te gaan naar de plek van zijn diepste pijn. Daar ontmoet Hij God.

Waar is God?
In een wereld waar religie steeds minder betekenis lijkt te krijgen, worstelt ‘De Uitnodiging’ met de tijdloze vraag: Waar is God in deze wereld vol onbeschrijfelijke pijn en verdriet? De antwoorden die Mack krijgt en het proces waar hij in deze ontmoeting doorheen gaat zullen je verbazen en wellicht net zo veranderen als ze hem hebben gedaan.

Informatie
Deze tweedaagse conferentie is toegankelijk van mannen en vrouwen.
Het is niet mogelijk om voor één dag deel te nemen aan de conferentie.
Plaats: Conferentiecentrum De Glind, Postweg 65 De Glind (bij Barneveld) ,
Kosten: € 150,00 (p.p. All in). Echtparen: € 275,00 (All in)
Accommodatie: 1 en 2-persoons kamers
Sprekers: Arie de Rover is coach, spreker en schrijver van: 'Leven na de genadeklap'. Lora Kremer raakte haar man kwijt door een wrede moordactie in Kenia, werd verkracht en verloor haar dromen.

Klik hier voor meer informatie.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher