Alpha Nederland

Nieuws

24 november 2017 door Alpha Nederland

Alpha Nederland organiseert een gratis lunch op #GivingTuesday

Dinsdag 28 november is het #GivingTuesday, een internationale beweging gericht op het vieren en ondersteunen van de mogelijkheid om te geven. Alpha Nederland laat deze dag niet zomaar voorbij gaan en organiseert een gratis lunch voor iedereen.

Alpha Nederland is zich erg bewust van het feit dat mensen aan hen geven. Niet alleen is Alpha Nederland dankbaar voor het geld dat wordt gegeven, maar zeker ook voor de leiders en kerken die zich inzetten voor de cursussen en de gebeden. Daarom geeft het kantoor graag iets terug op #GivingTuesday: een gratis lunch voor alle geïnteresseerden.

Geven maakt gelukkig
Onderzoek heeft aangetoond dat mensen die hun tijd doneren om anderen te helpen gelukkiger zijn. Wanneer mensen bezig zijn met liefdadigheid, vrijwilligerswerk of geld doneren aan een goed doel komt het stofje oxytocine in de bloedbaan vrij. Zo voelt men zich gelukkig en verbonden met anderen. Stephen G. Post, onderzoeker op het gebied van gezondheid, zegt zelfs dat de impact van geven net zo belangrijk is als niet roken voor onze gezondheid!

Dankbaarheid
Veel mensen zetten zich in voor het werk van Alpha Nederland. Ze geven een Alpha, een (Pre)Marriage Course, een Parenting Course of bidden voor het kantoor. Hier zit veel tijd, aandacht en talent in. Alpha Nederland is dankbaar om omringd te zijn met zoveel mensen die zich met hart en ziel inzetten voor de organisatie en de cursussen.

Jaïr Sagström, fondsenwerver bij Alpha Nederland, zegt het volgende: “Wij willen graag iets terugdoen! Wat wij ontvangen is niet vanzelfsprekend en het vervult ons met dankbaarheid.”

Iets terugdoen
Uit dankbaarheid wil Alpha Nederland graag iets terugdoen. Daarom nodigt het kantoor alle geïnteresseerden uit om op #GivingTuesday, 28 november, te lunchen in Driebergen. Alpha Nederland gelooft in het belang van eten en ontmoeting en deelt dit graag met allen.

Sagström: “Wij willen delen omdat mensen ons zoveel geven. Wij worden dagelijks geïnspireerd door de vrijgevigheid van mensen om ons heen. Daarom zijn we ontzettend enthousiast om iets terug te geven aan de mensen om ons heen! We zullen de tafel dekken voor de eerste dertig mensen die zich aanmelden.”

Klik hier voor meer informatie.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher