Joke Buis

Kerst-cd Joke Buis gratis om te laten zien waar kerst om draait

22-11-2017 door Dienstenorganisatie Protestantse Kerk

Vanaf deze week is het mogelijk om een gratis kerst-cd te bestellen via www.daaromkerst.nl. Kerken of scholen die de cd’s in grote aantallen uitdelen, betalen een kleine vergoeding. Voor particulieren is het geheel gratis. Dit jaar is er gekozen voor een kerst-cd van artiest Joke Buis. Met onder andere het lied ’Nu Is Er Hoop’, een nieuwe Nederlandse uitvoering van het bekende kerstlied Joy to the world. Voor kinderen is een speciale kinder-cd beschikbaar.

Met de productie van de cd’s wil de organisatie van 'Daarom Kerst' mensen in Nederland op een toegankelijke wijze laten ervaren waar het met Kerst daadwerkelijk om draait.

“De hele wereld viert komende maand Kerst. Kerstbomen, kerstconcerten en cadeaus bepalen voor een groot deel onze kerststemming. In de kerk draait het nog altijd om het eeuwenoude feest van de geboorte van Jezus. Dat is voor ons het grootste cadeau van Kerst en daar willen we graag van delen. Vandaar de actie,” aldus woordvoerder Rob van Ooijen.

Op www.daaromkerst.nl zijn de CD’s gratis te verkrijgen. Bij grote oplage wordt een onkostenvergoeding gevraagd van € 2,50 per stuk. Kijk hier voor meer informatie.

Over Waarom Kerst?
Waarom Kerst? is een project van de Protestantse Kerk in Nederland en Kerk in Actie. Met dit project willen zij kerken en particulieren ondersteunen bij het bekendmaken van de werkelijke betekenis van Kerst. Dit geschenk is kan worden gebruikt om niet- en randkerkelijken op een laagdrempelige manier te laten kennismaken met het kerstevangelie.

Bekijk het kerstlied van Joke Buis:

De christelijke nieuwsbrief die je ook echt leest!

Daily Newsletter
Weekly Newsletter


Discussie over Kerst-cd Joke Buis gratis om te laten zien waar kerst om draait
Reacties uitzetten op CIP.nl? Klik hier!