jason david

Nieuws

21 november 2017 door Hendriëlle de Groot

Door kanker getroffen voorganger schrijft prachtig lied

Toen pastor Jason David gediagnostiseerd werd met tongkanker, had hij zich nooit kunnen voorstellen dat hij een lied zou schrijven die miljoenen mensen zou inspireren. Voor mensen over de hele wereld is dit een lied van hoop.

David schreef het prachtige aanbiddingslied 'These Walls' terwijl hij een behandeling onderging tegen de agressieve kanker, waardoor hij zijn spraakvermogen dreigde te verliezen. Hij heeft gruwelijke pijnen doorstaan tijdens de behandeling. "De dokter vertelde mij dat het alleen maar erger zou worden en ik dacht dat ik de komende vijf minuten niet eens zou doorkomen. Als het zoveel pijn doet, wil ik niet meer leven,” herinnert hij zich volgens NBC San Diego.

New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Maar met de hulp van zijn vrouw en met de kracht van de Heer slaagde hij erin om het lied af te maken, dat een getuigenis van hoop zou zijn in het donkerste uur. “Dat lied werd mijn lofzang.” Het nummer werd meer dan vijf miljoen keer bekeken en werd in 25 landen over de hele wereld gezongen. Jason werd overweldigd door de vele berichten van mensen die tijdens hun eigen ziekteproces zijn bemoedigd door zijn muziek.  

“Ik hoop dat ze andere mensen zullen aanmoedigen die een droom opgaven, omdat het leven hen van iets beroofde. Ik wil niet dat ze opgeven,” zegt hij.

Bekijk het nummer hieronder:

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher