Nieuwe dominee voor hervormd Rockanje: ds. W. Quak

20-11-2017 door Jeffrey Schipper

De hervormde gemeente in Rockanje verwelkomt binnenkort een nieuwe predikant. Ds. W. Quak heeft het beroep aanvaard. De gemeente was vacant vanwege het vertrek van ds. A. Verwijs. Quak is sinds 2012 actief in Kruiningen. 

Ds. J. J. Mulder blijft trouw aan de hervormde gemeente in Hedel. De predikant heeft bedankt voor een beroep uit 't Harde. In het Gelderse dorp kon hij aan de slag als opvolger van emeritus-predikant ds. D. Dekker. Onlangs bedankte Mulder ook voor een beroep uit Driesum.

Ds. M. C. Batenburg heeft bedankt voor een beroep uit Papendrecht. In de Sionskerk zoekt men een opvolger van de eerder dit jaar naar Ameide-Tienhoven vertrokken ds. J. C. van Trigt. Batenburg is sinds 2013 verbonden aan de hervormde Sint-Jansgemeente in Gouda.

De hervormde gemeente in Woudenberg (wijk 1) heeft een beroep uitgebracht op ds. J. J. ten Brinke. De predikant uit Stolwijk kan daar aan de slag als opvolger van ds. M. Messemaker. Hij vertrok eerder dit jaar naar Nijkerk. Ten Brinke bedankte onlangs voor een beroep uit Giessendam-Neder-Hardinxveld.


Beroepingsnieuws
- Ds. G. Pater aan de slag in GerGem Ouddorp
- Reformatorische kerk in Elspeet krijgt eerste dominee sinds 1958
- Ds. A. Vlietstra verhuist naar hersteld hervormd Harskamp
- Johan Selier nieuwe voorganger evangelische gemeente Gouda
- Nieuwe dominee voor refobaptisten Overberg: ds. M. G. Ezinga
Meer over Beroepingsnieuws »

De christelijke nieuwsbrief die je ook echt leest!

Daily Newsletter
Weekly Newsletter


Discussie over Nieuwe dominee voor hervormd Rockanje: ds. W. Quak
Reacties uitzetten op CIP.nl? Klik hier!