Nieuws

20 november 2017 door Hendriëlle de Groot

Gospelzangeres Blair Monique Walker zegt dat God haar heeft genezen en haar een baby heeft gegeven

Gospelzangeres Blair was gediagnosticeerd met baarmoederhalskanker. Er stond een operatie gepland om haar baarmoeder te laten verwijderen, tot de dokters iets aantroffen dat hen op een ander spoor zetten. Nu deelt de 31-jarige Walker haar getuigenis op sociale media. Ze zegt dat God ervoor heeft gezorgd dat haar baarmoeder tumoren zijn weggehaald en haar heeft gezegend met een baby.

In 2012 stond haar operatie gepland. “Ik zou daarheen gaan, voor een volledige verwijdering van mijn baarmoeder. De pijn die ik had, was zo erg dat ik niets eens uit bed kon komen, laat staan ergens naartoe gaan.”

Het lijkt er echter op dat God een ander plan had voor de zangeres, toen ze terugkeerde naar de arts. “Ze planden mij in voor een laatste echografie, zodat ze de grootte van mijn tumoren konden meten, om te zien of ze ook verwijderd konden worden zonder de hele baarmoeder te verwijderen. Toen ze een dokter opbelden, bleek dat de chirurg verondersteld werd om de operatie over een paar dagen te doen. Hij keek mij aan en zei: “Het lijkt erop alsof God al je tumoren verwijderd heeft en je daarvoor een baby in de plaats heeft gegeven.”

Walker heeft haar getuigenis gepost op Facebook. Naar eigen zeggen is de Facebookvideo gerapporteerd en verwijderd. Nu heeft zij haar verhaal opnieuw verteld, in de hoop mensen nog steeds kunnen leren dat God vandaag de dag wonderen doet. “Mijn video is verwijderd. Dit zal voorlopig mijn laatste bericht zijn, maar ik ben blij dat we dit hebben kunnen opnemen. Er zijn nog steeds mensen die moeten horen wat God kan doen.”

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher