Nieuws

15 november 2017 door Christelijk Ondernemers Netwerk

Seminar over De Ondernemende Kerk

Wat gebeurt er als we de kerk als een bedrijf, een onderneming zien? Hoe is het om als ‘kerkelijke ondernemer’ in de stad of het dorp actief te worden of te zijn. Met misschien wel een aanbod op het terrein van onderwijs, re-integratie, voedsel, kringloop, opvang, financiering? Kun je als kerkelijke gemeente leren van commerciële marketing, sales, promotie en klantenbinding? Zijn geluk, hoop, genade, vergeving, genezing en verzoening onze ‘producten’? En is leiderschap binnen de kerkelijke wereld te vergelijken met leiderschap buiten de kerk?

Er zijn heel veel prikkelende en interessante vragen te stellen rond het thema ’De Ondernemende Kerk’. Het bijzondere seminar vindt plaats tijdens de vierde editie van de Christelijke Ondernemersdagen (22 en 23 november 2017, De Basiliek te Veenendaal). Deze ondernemersdagen worden georganiseerd door Christelijk Ondernemers Netwerk (CON). Het seminar is een aanloop tot een bredere conferentie in het voorjaar van 2018. Deelnemers aan dit seminar hebben voorrang bij inschrijving voor de conferentie.

De deelnameprijs voor het seminar is € 17,50. Het seminar wordt gehouden op donderdag 23 november, ’s ochtends van 10.30 – 12.30 uur. Deelnemers aan het seminar hebben ook toegang tot deze beurs en alle workshops. Aanmelding voor het seminar via de website is verplicht.

Klik hier voor meer informatie.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher