The God Story

Nieuws

14 november 2017 door The God Story

Missionair initiatief The God Story verhuist naar Kampen

The God Story streeft ernaar om het evangelie van Jezus Christus op een begrijpelijke en relevante manier te brengen aan mensen van vandaag in Nederland. Met een invloed op zowel de korte als de lange termijn. Daarom verloopt de samenwerking altijd met zoveel mogelijk plaatselijke kerken en organisaties. Er worden specifieke trainingen aangeboden en samen worden een aantal groots opgezette evangelisatie evenementen georganiseerd. De organisatie wordt gedragen door de zendingsorganisatie Jeugd met een Opdracht.

Evangelisatie evenementen
Tijdens deze evenementen worden de aanwezigen in een grote tent uitgenodigd om deel te worden van Het Verhaal van God (The God Story). Voor verschillende doelgroepen bestaan uiteenlopende programma’s. Tijdens een jongerenevenement wordt door onder andere stunts en rap het evangelie uitgelegd. Bij volwassenen worden onder andere kunst, dans en muziek ingezet. Deze evenementen gebeuren op verschillende avonden. In beide gevallen wordt afgesloten met een heldere evangelieprediking. Door de jaren heen zijn er inmiddels vele steden en dorpen in binnen- en buitenland bezocht.

Training
Een aantal maanden voorafgaand aan de campagne wordt de training ‘Het evangelie in 4 woorden’ aangeboden. Deze praktische training helpt de deelnemers het evangelie te delen in de eigen leef- en werkomgeving, mensen tot Jezus te leiden. De cursus geeft tegelijk handvatten hoe nieuwe gelovigen geholpen kunnen worden in het groeien als een volgeling van Jezus.

Stuur een e-mail voor meer informatie.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher