Moeder-en-Kindweekend

Stichting Gave organiseert Moeder-en-Kindweekend

15-11-2017 door Stichting Gave

Stichting Gave organiseert van 1 tot en met 3 december opnieuw het Moeder-en-Kindweekend, voor alleenstaande vluchtelingenmoeders en hun jonge kinderen. Alleenstaand moeder en gevlucht, betekent een intensief leven. Daarom biedt Gave hen een weekend lang veel plezier, ontspanning, aandacht voor elkaar, God en voor hun kind(eren).

Alleenstaand moeder en gevlucht, betekent een intensief leven. Ze moeten alleen een kind opvoeden in een vreemde taal en cultuur. Door de zorg zijn ze gebonden aan hun huis of aan het asielzoekerscentrum en hebben weinig mogelijkheden om zelf tot rust te komen.

Gave biedt de moeders samen met hun jonge kinderen (tot en met 7 jaar) een weekend lang veel plezier, ontspanning, aandacht voor elkaar én voor God. De deelnemers krijgen inspirerende toespraken mee over vrouwen uit de Bijbel. Ze worden verwend met lekker eten en een beauty-middag. De sfeervolle accommodatie en de bosrijke omgeving biedt de vrouwen mogelijkheid om tot rust te komen. Asub uit Eritrea, deelnemer van een van de voorgaande weekenden: “Ik heb weer hoop gekregen, ook al weet ik niet hoe het nu verder zal gaan.”

Gave verlangt ernaar dat de vluchteling die naar ons land komt, wordt gezien en geliefd. Daarvoor inspireert, traint en ondersteunt christenen om lokaal contacten op te bouwen met asielzoekers en hen Gods liefde te laten zien. Het organiseren van de Moeder-en-Kindweekenden ondersteunt het lokale werk wat onder vluchtelingen wordt gedaan.

De christelijke nieuwsbrief die je ook echt leest!

Daily Newsletter
Weekly Newsletter


Discussie over Stichting Gave organiseert Moeder-en-Kindweekend
Reacties uitzetten op CIP.nl? Klik hier!