adventskalender Zij Lacht

Nieuws

14 november 2017 door Zij Lacht

Nieuwe adventskalender voor 2017: 'God keert alles om'

Na het publiceren van (gratis) Bijbeloverdenkingen en het uitgeven van inspirerende leesplannen voor jonge vrouwen, neemt Zij Lacht een volgende stap: een online shop. Met als kers op de taart: de adventskalender voor 2017. De kalender bestaat uit 26 losse kaartjes waarop voor iedere dag tussen 1 en 26 december een Bijbelleestip en stof tot nadenken staat.

Thema: God keert alles om
Het thema van de kalender luidt ‘God keert alles om’. Met de geboorte van Jezus keerde God letterlijk alles om: Hijzelf werd het offer en voorzag ons van genade – voor altijd. Maar dit is niet de enige manier waarop dit ‘omkeren’ zichtbaar werd in Jezus’ leven.
In de kalender ontdek je iedere dag één manier waarop Jezus de wereld op zijn kop zette (en nog steeds zet!).

26 losse kaartjes
De kalender bestaat uit een set van 26 losse kaartjes, vormgegeven door van Huis van Mijn. Op de voorkant staat een cijfer (1 t/m 26 december) en op de achterkant vind je een leestip en de kerngedachte van die dag. Het leesplan is samengesteld door Mandy Wittekoek – den Dekker en Liza de Jonge.

Liza: “Omdat het 26 losse kaartjes zijn, kan de kalender op verschillende manieren worden gebruikt. Zo kun je er zelf een touwtje doorheen halen om de kalender op te hangen, of je kunt de kaartjes naast elkaar met een knijpertje ophangen. Maar je kunt de kaartjes natuurlijk ook los in je Bijbel stoppen, of versturen naar een vriendin.”

Bestellen
De 26 kaartjes zijn via een pre-order voor €9,95 te bestellen via zijlacht.nl/shop. De pre-order loopt op 20 november ten einde.

Over Zij Lacht
Zij Lacht is op 1 januari ’17 gelanceerd. Liza de Jonge, oprichtster en CEO van Zij Lacht: “Ik miste een initiatief in Nederland dat het makkelijker en leuker maakte om de Bijbel te lezen. Toen dacht ik: ik start het gewoon zelf!”

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher