Tijs van den Brink

Nieuwe serie De Tafel van Tijs van start met psychiater Bram Bakker

09-11-2017 door EO

Tijs van den Brink begint de nieuwe reeks van zijn live-opinieprogramma 'De Tafel van Tijs' met psychiater Bram Bakker als gast. Bewijst de discussie over #MeToo dat de seksuele revolutie is doorgeslagen? En zijn seks en liefde de afgelopen jaren te veel losgekoppeld? Bram Bakker betoogt dat het tijd wordt om seks en ‘houden van’ weer bij elkaar te brengen.

Nieuwe serie De Tafel van Tijs
Presentator Tijs van den Brink kijkt uit naar deze nieuwe reeks uitzendingen: “Leuk! We gaan weer goede christelijke opiniegesprekken voeren. De basis is dat we iets willen toevoegen aan een bestaand onderwerp. Bij de #metoo-discussie bijvoorbeeld, praten we over de vraag of het zou kunnen helpen om seks en liefde weer aan elkaar te koppelen. Dat heb ik nog nauwelijks gezien de afgelopen weken.”

Panelleden
Elke aflevering zijn er twee panelleden te gast die een onderwerp inbrengen op het gebied van levensbeschouwing, ethiek en morele dilemma’s. Naast terugkerende panelleden Anne Westerduin, Rik Torfs en Sjirk Kuijper zijn dat dit seizoen Mei Li vos, Joram van Klaveren en Rikko Voorberg. De panelleden van donderdag 9 november zijn Rik Torfs en Anne Westerduin. Anne Westerduin (1971) is directeur bij Uitgeversgroep Royal Jongbloed. Van 2004 tot 2009 was ze hoofd Huwelijk, Gezin en Opvoeding van de Evangelische Omroep. Zij studeerde theologie aan de Universiteit Utrecht. Torfs (1956) is rector en hoogleraar aan de Katholieke Universiteit van Leuven. Hij is een voormalig politicus en in België bekend als mediapersoonlijkheid.

'De Tafel van Tijs is vanaf donderdag 9 november, 21.10 uur, te zien op NPO 2.

Foto: EO

Ontvang het online magazine voor christenen!

Daily Newsletter
Weekly Newsletter


Discussie over Nieuwe serie De Tafel van Tijs van start met psychiater Bram Bakker
Reacties uitzetten op CIP.nl? Klik hier!