Evangelisatie & Recreatie

Evangelisatie & Recreatie viert 45-jarig bestaan

09-11-2017 door Evangelisatie & Recreatie

"Je zou het de lijfspreuk van de vereniging Evangelisatie & Recreatie kunnen noemen en dit jaar is het ons jaarthema." Deze week hoopt E&R haar 45 jarig bestaan te mogen vieren met een Jubileumweekend op 10 en 11 november in Ermelo.

"Komend weekend willen we op de eerste plaats God danken voor wat Hij ons de afgelopen jaren aan zegen heeft gegeven. We hebben ook deze zomer weer mogen zien dat Hij erbij is tijdens de vele projectweken. Laten we dus samen vieren dat Hij goed is, 45 jaar geleden, maar nu nog steeds!," Aldus Geziena Bulder, voorzitter van de vereniging.

De vrijdagavond in de Immanuelkerk in Ermelo zal in het teken staan van terugkijken met leden, oud-leden en belangstellenden naar wat we hebben mogen doen. Johan Schelling, predikant van de GKv uit Haarlem en oud-lid, zal spreken over het jaarthema en over waarom evangelisatie nog steeds nodig is. Daarnaast is er een vraaggesprek met leden en oud-leden over hun ervaringen met E&R. Awake United verzorgt de muzikale begeleidingen er is gelegenheid om elkaar te ontmoeten.

Op zaterdag is de jaarlijkse Aftersun in de Aalbertshoeve in Ermelo. Natanya Schenk van IFES zal spreken over licht zijn in deze wereld en wat dat voor jou mag inhouden. Daarnaast is er een workshop en zal een Algemene vergadering van de vereniging worden gehouden.

Het Jubileumweekend begint op vrijdag om 20.00 uur (inloop vanaf 19:30 uur), de toegang is gratis en er is gelegenheid om te blijven slapen. Klik hier voor meer informatie.

Foto: Facebookpagina E&R

Ontvang het online magazine voor christenen!

Daily Newsletter
Weekly Newsletter


Discussie over Evangelisatie & Recreatie viert 45-jarig bestaan
Reacties uitzetten op CIP.nl? Klik hier!