Riverboat van zendingsorganisatie komt naar Dordrecht

10-11-2017 door Operatie Mobilisatie

Van 17 tot en met 28 januari 2018 komt de Riverboat van Operatie Mobilisatie naar Dordrecht! De internationale bemanning helpt uw gemeente graag bij lokale initiatieven om het Evangelie bekend maken. Ook wil OM door de Escape Room aan boord christenen mobiliseren om het Evangelie te delen in hun omgeving.  Op vrijdag 17 november vindt er een informatiebijeenkomst plaats waar men u meer zal vertellen over de unieke kansen die dit biedt voor uw gemeente.

Lokale projecten
De bemanning van het schip bestaat uit jonge zendelingen uit meer dan 30 landen van de wereld die hun leven en geloof willen delen aan boord van het schip en bij u in de stad. Operatie Mobilisatie beschikt over jarenlange ervaring op het gebeid van evangelisatie en u kunt hiervan gebruik maken door deze bemanning uit te nodigen bij u in de gemeente of bij uw lokale project. 

Escape Room
Aan boord van het schip bevindt zich The Agency Escape Room. Deze grensverleggende ervaring is uitermate geschikt voor groepen (bijvoorbeeld uit uw gemeente), zodat ze na afloop samen aan de slag kunnen met wat ze geleerd hebben.

Gebedsruimte / Lounge
Iedereen is van harte welkom om gebruik te maken van de Gebedsruimte. Ook kunt u terecht in de Lounge op het schip voor een ontmoeting met de internationale bemanning onder het genot van een kopje koffie.

Klik hier voor meer informatie.

Ontvang het online magazine voor christenen!

Daily Newsletter
Weekly Newsletter


Discussie over Riverboat van zendingsorganisatie komt naar Dordrecht
Reacties uitzetten op CIP.nl? Klik hier!