Toerustingsdag over lijden en risico’s in zending

08-11-2017 door MissieNederland

Op vrijdag 17 november 2017 organiseert Member Care Nederland een toerustingsdag met de titel ‘Fight, flight or freeze’. Tijdens de toerustingsdag wordt er nagedacht over veiligheid en de noodzaak van voorbereiding op crisissituaties.

Spreker tijdens de toerustingsdag is Emma Dipper, docent aan All Nations Christian College in Engeland. Zij spreekt over de plaats die lijden en risico’s in onze theologie hebben. In de middag wordt aan de hand van casestudy’s en simulatie met elkaar verder gesproken.

“Onze gedachten over deze onderwerpen beïnvloeden ons handelen in de praktijk en ook ons organisatiebeleid. Zowel op persoonlijk vlak als voor organisaties is het goed om na te denken over lijden en risico's en Gods rol in situaties. Evenwichtig en doordacht beleid helpt je om beslissingen te nemen in situaties waarin jouw keuze altijd consequenties heeft: voor jezelf, en achterblijvers”, vertelt Annemieke van den Berg. Van den Berg is vanuit netwerkorganisatie MissieNederland de coördinator van Member Care Nederland.

De toerustingsdag is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij zending. De dag wordt gehouden in de Brugkerk in Amersfoort en duurt van 10.00 uur tot 16.00 uur. De toegangsprijs is € 25,00. Klik hier voor meer informatie.

Ontvang het online magazine voor christenen!

Daily Newsletter
Weekly Newsletter


Discussie over Toerustingsdag over lijden en risico’s in zending
Reacties uitzetten op CIP.nl? Klik hier!