ds. B. D. Bouman

HHK Giessendam-Neder-Hardinxveld-Sliedrecht hoopt op komst ds. B. D. Bouman

07-11-2017 door Jeffrey Schipper

De hersteld hervormde gemeente in Giessendam/Neder-Hardinxveld en Sliedrecht heeft een beroep uitgebracht op ds. B. D. Bouman. De gemeente is vacant omdat ds. A. Kos onlangs naar Middelharnis-Sommelsdijk vertrok. 

In Wezep-Wapenveld (in combinatie met de hhg te Emst-Epe-Oene-Vaassen-Nijbroek) heeft de hersteld hervormde gemeente een beroep uitgebracht op ds. P. den Ouden. De kerk is vacant omdat ds. H. J. van Marle in het begin van dit jaar vertrok naar Staphorst. Den Ouden staat sinds 2011 op de kansel in Katwijk aan Zee.

De hersteld hervormde gemeente in Haaften-Waardenburg moet verder zoeken naar een predikant. Ds. W. Nobel heeft bedankt en blijft in Kesteren. In Gelderland zoekt de kerkenraad een opvolger voor de naar Achterberg-Rhenen vertrokken ds. M. van Sligtenhorst.

Ds. A. J. Britstra heeft bedankt voor een beroep uit Nederhemert. Daar zoeken de hersteld hervormden naar een opvolger van emeritus-predikant ds. H. Zweistra. Eerder bedankten ook ds. D. Zoet (Ouddorp), ds. IJ. R. Bijl (toen Wouterswoude; nu Vriezenveen) en ds. R. van de Kamp (Putten) voor een beroep uit de Gelderse plaats. Britstra is sinds 2013 predikant in de hhk te Maartensdijk.

Foto: screenshot YouTube


Beroepingsnieuws
- Ds. G. Pater aan de slag in GerGem Ouddorp
- Na 66 jaar nieuwe dominee voor GerGem Rotterdam-IJsselmonde: ds. G. Hoogerland
- Reformatorische kerk in Elspeet krijgt eerste dominee sinds 1958
- Ds. A. Vlietstra verhuist naar hersteld hervormd Harskamp
- Nieuwe dominee voor refobaptisten Overberg: ds. M. G. Ezinga
Meer over Beroepingsnieuws »

De christelijke nieuwsbrief die je ook echt leest!

Daily Newsletter
Weekly Newsletter


Discussie over HHK Giessendam-Neder-Hardinxveld-Sliedrecht hoopt op komst ds. B. D. Bouman
Reacties uitzetten op CIP.nl? Klik hier!