Nieuws

07 november 2017 door Hendriëlle de Groot

Eenarmige surfster over tragische haaienaanval: “God kan werkelijk pijn in schoonheid veranderen"

Professioneel surfster Bethany Hamilton is een opmerkelijke vrouw. Als tiener werd ze aangevallen door een haai. Ze verloor haar arm. Ondanks haar beperking werd ze een van de beste surfers ter wereld en won talloze wedstrijden. Hamilton is ook een toegewijd christen. Ze sprak over Gods goedheid in haar persoonlijke strijd.

“Vandaag de dag ben ik dankbaar! Als ik terugkijk, zou ik die dag niet willen veranderen. God kan werkelijk pijn in schoonheid veranderen. We kunnen groeien, door onze moeilijke tijden heen en er overheen komen. 'Happy stump day to me'”, schreef ze op Instagram.

Nu zijn Bethany en haar man Adam zwanger van hun tweede kind. “Adam en ik ik zijn zo ontzettend blij! En Tobias ook: hij geef elke dag babykusjes,” schreef ze op haar website. “We zijn dankbaar dat ons gezin kan groeien en nog meer vreugde aan het leven kan geven. Het was een geweldig moment om ouders van Tobias te worden. We houden van de vreugde, maar ook van de uitdagingen die hij in ons leven brengt. Hij is zeker klaar voor een broertje of zusje.”

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher