ForumC ontwikkelt e-book over schepping en evolutie

03-11-2017 door ForumC

'De afgelopen maanden is er veel geschreven en geconfereerd over schepping en evolutie. Aanleiding waren onder meer de boeken van theologen Gijsbert van den Brink en Mart-Jan Paul. Allebei schreven ze een degelijk boek met visies die op bepaalde punten haaks op elkaar staan,' verklaart ForumC.

'Niet iedereen heeft de gelegenheid deze boeken te lezen (wat wel is aanbevolen overigens). Desondanks is het belangrijk na te denken over vragen die gaan over schepping en evolutie én dat je weet hoe je een gesprek erover het beste kunt aanpakken. Voor jezelf, zodat je niet met een mond vol tanden staat als je buurman erover begint. Maar ook voor de student in jouw kerkelijke gemeente of zelfs voor je eigen (klein)zoon of (klein)dochter die ongetwijfeld met deze soort vragen bezig is en wil ervaren niet alleen te staan. Om die reden ontwikkelt ForumC een handig e-book over schepping en evolutie.'

Met dit boek wil ForumC niet zozeer met nieuwe informatie het nadenken prikkelen en het gesprek voeden. 'Ons doel is bij te dragen aan een béter nadenken en gesprek.' Naar verwachting verschijnt het e-book in december 2017. Donateurs met een abonnement op de boekenreeks ontvangen het tegen die tijd in hun mailbox. Anderen kunnen het via deze website bestellen.

Ontvang het online magazine voor christenen!

Daily Newsletter
Weekly Newsletter


Discussie over ForumC ontwikkelt e-book over schepping en evolutie
Reacties uitzetten op CIP.nl? Klik hier!