Bijbelschool de Wittenberg

Nieuws

02 november 2017 door De Wittenberg

Bijbelschool de Wittenberg organiseert Open Avond Onderwijs

Dinsdag 21 november organiseert Bijbelschool de Wittenberg in Zeist een Open Avond Onderwijs. Tijdens deze open avond krijgen bezoekers alle mogelijke informatie over de opleidingen, cursussen en trainingen die de Wittenberg aanbiedt.

Het aanbod bestaat momenteel uit een jaar Bijbelschool (tussenjaar), de Jongerenwerkersopleiding (parttime), de cursus Discipelschap in 20 weken (avondcursus), Acts29 (avondcursus i.s.m. het Evangelisch Werkverband) en diverse korte trainingen voor kerken en (jongeren)groepen. Tijdens de Open Avond zijn er ook studenten aanwezig om hun verhaal te delen, kunnen er vragen worden gesteld aan docenten en medewerkers en is er een rondleiding door het pand van de Wittenberg. Voor potentiële studenten die een ‘full experience’ willen is het ook mogelijk om 24 uur op de Wittenberg te blijven, mee te lopen met de studenten van het huidige Bijbelschooljaar, lessen te volgen en te overnachten.

Een jaar Bijbelschool op de Wittenberg draait om: Know your Bible (Bijbelkennis), Know yourself (jezelf leren kennen), Love God (dichtbij God leven), Love people (anderen leren liefhebben) en Serve the world (hoe leef je als volgeling van Jezus in de praktijk van elke dag). De Jongerenwerkersopleiding is een opleiding voor christelijk jongerenwerkers. De volledige opleiding duurt twee jaar maar is ook modulair te volgen. De Open Avond begint op 21 november om 19.30 uur (vanaf 19.00 staan de koffie en thee klaar), bezoekers zijn meer dan welkom al om 18.00 uur te komen en mee te eten met studenten en bewoners van de Wittenberg.

Klik hier voor meer informatie.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher