Nieuws

31 oktober 2017 door Transvision

Transvision komt met bijzondere actie vanwege Reformatiedag

Op 31 oktober was het precies 500 jaar geleden dat Maarten Luther met zijn 95 stellingen de Reformatie in gang zette. Zijn ontdekking dat redding uit het geloof en niet uit werken is, veranderde de wereld om hem heen. Maarten Luther kon het Evangelie niet voor zichzelf houden en wilde dit delen met zoveel mogelijk mensen. Dankzij de uitvinding van de boekdrukkunst lukte hem dit ook. Zijn geschriften kwamen overal terecht. Ook de Bijbel, die Luther vanuit het Latijn naar de taal van het volk vertaalde, werd nu massaal gelezen.

Veel jongeren hebben weinig kennis meer van de kerkgeschiedenis. Met deze prachtige animatie-dvd, waar jong en oud van zullen genieten, gaat het verhaal van Luther voor hen leven!

Rond historische dag wil Transvision de boodschap van Maarten Luther met een bijzondere actie in een eigentijds jasje steken. Zij bieden de tekenfilm voor jong en oud ‘Het verhaal van Maarten Luther’ samen met ‘Een waargebeurd verhaal’ (Het interactieve Johannes-Evangelie) aan voor slechts € 2,99. Deze actie maakt het Evangelie in woord en beeld ook voor jong en oud zeer toegankelijk.

Klik hier voor meer informatie.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher