Glossy Beeldenstorm

Nieuws

31 oktober 2017 door Uitgeverij Plateau

Jonge christenen komen 500 jaar na Reformatie met nieuwe 'beeldenstorm'

Vandaag zal op 95 plekken door heel Nederland de glossy BEELDENSTORM aan de deurpost gespijkerd worden en via meer conventionele methodes te verkrijgen zijn.

500 jaar na de Reformatie komt er een nieuwe beeldenstorm, gedocumenteerd in deze glossy. Het betreft een BEELDENSTORM van jonge, creatieve mensen die hun geloof proberen vorm te geven in een samenleving waarin geloven niet langer vanzelfsprekend is.

Doelgroep
BEELDENSTORM is gemaakt voor iedereen die geïnteresseerd is in de kunst van geloven. Allereerst voor de jonge christen, want het is gemaakt door jonge mensen die iets hebben met dat geloof. Maar ook voor de gevestigde kerkmensen, want BEELDENSTORM zoekt de dialoog met haar wortels. En tenslotte voor eenieder in de samenleving die op een of andere manier zoekt naar zingeving. BEELDENSTORM zoekt dat ook!

Inhoud
BEELDENSTORM bevat onder meer een onderzoek naar de jonge christen, bevraagt Elly & Rikkert op hun geloof en gaat de dialoog aan met fotograaf Niels Scheurwater die bekend werd door zijn werk ‘Gay in the Biblebelt’. En omdat BEELDENSTORM de Reformatie herdenkt, hebben we een aantal prominenten gevraagd een minimanifest te schrijven. Diverse pagina’s zijn verrijkt met digitale content. Het nawoord is van auteur Franca Treur.

Lancering
Op 31 oktober as. is het Hervormingsdag, de dag dat 500 jaar Reformatie wordt herdacht. Op die dag wordt BEELDENSTORM op 95 plekken door heel Nederland aan de deurpost gespijkerd. Vanaf die dag zal het magazine ook te koop zijn.

Bekijk de video en lees dit CIP-interview met initiatiefnemer Katie Vlaardingerbroek:

Foto: Daisy Ranoe

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher