Billy Graham

Nieuws

31 oktober 2017 door Hendriëlle de Groot

Zullen we onze geliefden herkennen als we in de hemel zijn? Billy Graham geeft antwoord

Het is een vraag die veel gelovigen bezig houdt: zullen we onze geliefden herkennen als we in de hemel zijn? Het kan een onaangename gedachte zijn, om niet te weten waar de mensen zich bevinden die ons het meest dierbaar zijn en wanneer we zelf de plaats bereiken waar we de eeuwigheid door zullen brengen. De beroemde evangelist Billy Graham deelt zijn inzicht.

“Ik twijfel er niet aan dat je je moeder zal herkennen in de hemel en dat zij jou herkent – zelfs als je elkaar nooit gekend hebt op aarde,” schrijft Graham aan een lezer op zijn website BillyGraham.org. “Toen de zoon van koning David stierf, verklaarde David: 'Ik zal naar hem toe gaan' (2 Samuel 12: 23).”

“God heeft belooft dat niets een schaduw zal werpen over de vreugde, zelfs niet de herinnering aan de zonde en de pijn van deze wereld. Hij heeft dat voor ons in het verschiet. Denk daar eens een moment over na. In deze wereld kan zelfs de herinnering aan wat iemand ons jaren geleden heeft aangedaan, pijn veroorzaken.”

“Maar dat zal in de hemel niet zo zijn, omdat onze aandacht niet gericht zal zijn op het verleden, maar op Christus en wat Hij voor ons betekent.”

Lees zijn volledige antwoord hier.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher