Nieuws

30 oktober 2017 door Scharlaken Koord

Scharlaken Koord organiseert seminar rondom prostitutiehulpverlening

Op donderdag 9 november 2017 organiseert Scharlaken Koord een seminar rondom prostitutiehulpverlening. Het seminar is bestemd voor ketenpartners en zakelijke contacten van Scharlaken Koord en wordt gehouden in het Bethaniënklooster in Amsterdam.

Scharlaken Koord biedt het seminar aan in het kader van haar 30-jarig bestaan. Het seminar bevat twee lezingen. Dhr. mr. M. Abelman is Hoofd van het Bureau van de Nationaal Rapporteur Mensenhandel en Seksueel Geweld tegen Kinderen. Het thema van zijn lezing is: ‘De complexiteit van mensenhandel actueel belicht’. Mevr. I. Bicanic is Klinisch Psycholoog Hoofd Landelijk Psychotraumacentrum UMC Utrecht & Centrum Seksueel Geweld. Zij spreekt rondom het thema ‘Seksuele trauma’s en perspectieven’.

Het seminar wordt gehouden in Bethaniënklooster, Barndesteeg 6, 1012 BV in Amsterdam. Dit is schuin tegenover het kantoor van Scharlaken Koord. Het programma start om 16.30 uur. Zie bijlage. Van 18.00 -19.00 uur is er een afsluitende netwerkborrel.
U bent uitgenodigd om bij het seminar aanwezig te zijn. Wilt u dit wel van te voren aankondigen door een e-mail te sturen naar info@scharlakenkoord.nl.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher