Nieuws

30 oktober 2017 door Leon van Steensel Producties

Grootschalige opheffingsuitverkoop Pelgrim Zeist

Het zijn roerige tijden voor de boek- en muziekhandel in Nederland. Dat is niet voorbij gegaan aan Pelgrim Boeken & Muziek in Zeist; deze winkel sluit op 31 december daarom haar deuren. Het afscheid gaat echter niet zonder een gebaar naar de consument: vanaf heden houdt Pelgrim Boeken & Muziek Zeist een grootschalige opheffingsuitverkoop in haar winkel met kortingen die oplopen tot wel 70 procent.

Jarenlang heeft het team van Pelgrim Boeken & Muziek, met een aantal onmisbare vrijwilligers, zich ingezet voor een mooie plek in Zeist die producten bood als verlengstuk en drager van een levensveranderende boodschap. Die visie blijft, maar de ontwikkeling in de markt heeft er nu voor gezorgd dat de winkel in Zeist gaat sluiten. Er mag dan een einde komen aan de winkel op Steynlaan 51, maar dat betekent tegelijkertijd dat de klant tot 31 december de keus heeft uit een scala van kortingen:

- cd’s worden aangeboden voor 15 euro per 10 stuks, met de keus uit honderden titels
- boeken krijgen meer dan 50 procent korting
- cadeauartikelen en kaarten hebben kortingen tot maar liefst 70 procent.

Pelgrim hoopt zo niet alleen voorraad te verwerken; ze maakt ook een gebaar naar haar trouwe klanten toe, die de winkel jarenlang hebben bezocht. Vlak voor de feestdagen is Pelgrim Boeken & Muziek daarmee een wel heel interessante stop voor inkopen geworden. Bovendien blijven tot de sluiting ook de nieuwe uitgaven verkrijgbaar. Alle nieuwe boeken en cd’s zijn op voorraad of snel te leveren.

Pelgrim Boeken & Muziek is een begrip als het gaat om christelijke boekhandels. Pelgrim onderscheidt zich al jaren met een grote klantvriendelijkheid, verkoop van diverse bijbelvertalingen, boeken van alle christelijke uitgevers, favoriete christelijke muziek, inspirerende speelfilms, de mooiste gifts en wenskaarten.

Klik hier voor meer informatie.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify