Graham

Franklin Graham: "Trump zal president blijven tot Gods doelen zijn bereikt"

30-10-2017 door Hendriëlle de Groot

De Amerikaanse evangelist Franklin Graham heeft verklaard dat Trump aan de macht zal blijven tot Gods doelen bereikt zijn in de Verenigde Staten.

Graham gaf een interview over hoe het christendom wordt aangevallen en gemarginaliseerd door 'anti-christelijke' media, en de liberale overheid, meldt The Commercial Appeal.

Nu is het tijd voor christenen om op te staan, zich te laten gelden en actief te worden in de politieke besluitvorming, zei hij. “De enige hoop voor ons land is God, niet de Republikeinse partij, niet de Democratische partij,” aldus Graham in een telefonisch interview met USA Today Network.

Graham is van mening dat de religieuze vrijheid bedreigd zou worden door de media. Met Trump aan hun zijde, zouden ze een onwaarschijnlijke voorvechter van religieuze vrijheid hebben gevonden, die heeft beloofd om hiervoor te strijden. Graham: “We zullen aangevallen worden. Laten we bidden en ervoor zorgen dat christenen betrokken zijn bij de politiek.”

En hoe zit het met Trumps opmerkelijke verkiezingsoverwinning en zijn toekomst in het Witte Huis? Heeft hij de hand van God over hem? “Hij heeft bijna alles verkeerd gedaan, bijna alle groepen mensen beledigd, maar ik geloof dat hij gewonnen heeft door God,” zei Graham over de president. “Hij wilde hem in deze positie en dat Trump in deze positie blijft, tot Zijn doelen zijn bereikt.”

Ontvang het online magazine voor christenen!

Daily Newsletter
Weekly Newsletter


Discussie over Franklin Graham: "Trump zal president blijven tot Gods doelen zijn bereikt"
Reacties uitzetten op CIP.nl? Klik hier!