Christelijke Hogeschool Ede

Nieuws

26 oktober 2017 door Christelijke Hogeschool Ede

CHE presenteert nieuwe website

Op 26 oktober lanceert de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) haar nieuwe website www.che.nl. Door een overzichtelijk nieuwe ontwerp, een verbeterde navigatie en meer mogelijkheden hopen we vanaf nu nog makkelijker informatie en diensten aan te bieden.

De site biedt een uitgebreid aanbod aan informatie. De nieuwe structuur zorgt ervoor dat je als student, professional of relatie eenvoudig en snel ziet wat de CHE jou te bieden heeft.

Kwaliteit ook online
De CHE staat bekend bij studenten, werkveldpartners en in de maatschappij om de christelijke identiteit, om de kwaliteit van het onderwijs en onderzoek en de persoonlijke betrokkenheid. De CHE wil samen met het werkveld professionals opleiden tot mensen die weten wie ze zijn en wat ze kunnen bijdragen aan de beroepspraktijk en de samenleving. Dit doet de CHE met negen hbo-opleidingen en een uitgebreid aanbod voor de professionals. De nieuwe site brengt alle mogelijkheden duidelijk in beeld.

CHE op mobiele telefoon
Omdat mobiele websites steeds belangrijker worden, heeft de CHE haar nieuwe website ook ontworpen voor mobiel of tablet. De pagina’s zijn goed leesbaar.

De inhoud van de nieuwe website is tot stand gekomen in samenwerking met onze studenten en werkveldpartners. De leverancier van de website is internetbureau Synetic uit Haarlem; samen met Synetic heeft de CHE de website vormgegeven en opgebouwd.

Neem een kijkje op de website van de CHE.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher