Bert Noteboom

Halloween: Bert Noteboom spreekt over 'geestige demonen'

26-10-2017 door Jeffrey Schipper

"31 oktober is het einde van het jaar in de wicca (hekserij wereld). Ja precies, dan is het ook 'toevallig' Halloween. Zondagmiddag hoop ik in het kader van deze zaken de Bijbel te laten spreken rond het overkoepelende thema 'geestige demonen & dienende geesten'," schrijft spreker Bert Noteboom.

Eerder deze maand uitte Noteboom al zijn ongenoegen over Halloween: "Het satanisme dringt via openstaande deuren van huizen en harten binnen. We zijn het normaal gaan vinden. 'Een onschuldig kinderfeestje'. (...) Onze westerse wereld is zieker dan we beseffen... En, we staan erbij en kijken ernaar. Met een hart dat huilt besef ik dat we in deze maatschappij kinderen mogen vertellen van de liefde van God."

In een aankondiging voor zijn spreekbeurt over 'geestige demonen & dienende geesten' schrijft hij: "Wekelijks ontmoet ik mensen die te maken hebben met duisternis in hun leven, die leven met onverklaarbare angsten of diepe haat tegen God en/of eindeloze (geloofs)twijfel. Een hart boordevol onvrede en onrust. Gebonden wachtend tot hij/zij in de ellende stikt. De Bijbel geeft op een bijzonder heldere manier hier tekst en uitleg over; maar ook een uitweg, een antwoord."

Noteboom spreekt hierover op 29 oktober, 14:30 uur, in de Goede Rede (Kerkgracht 1) te Almere Haven (Hart voor Haven). Klik hier voor meer informatie.

Lees ook: Bert Noteboom: "Satanisme dringt onze huizen en harten binnen".

Ontvang het online magazine voor christenen!

Daily Newsletter
Weekly Newsletter


Discussie over Halloween: Bert Noteboom spreekt over 'geestige demonen'
Reacties uitzetten op CIP.nl? Klik hier!