Christelijke Hogeschool Ede

Nieuws

24 oktober 2017 door Christelijke Hogeschool Ede

Christelijke Hogeschool Ede organiseert Open Dag

Wie wil jij zijn voor de wereld van morgen? Ontdek de mogelijkheden die de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) biedt tijdens de Open Dag op zaterdag 4 november 2017. De deuren staan open voor iedereen die kennis wil maken met de opleidingen, docenten en studenten. De bezoekers zijn van 10.00-15.00 uur welkom om sfeer te proeven en vragen te stellen.

Tijdens de Open Dag is er een doorlopend programma met ieder half uur een algemene opening. Vervolgens geven docenten en studenten een indruk van de opleidingen, de beroepen, de wijze van lesgeven en de praktijk. Daarnaast is er een uitgebreide markt met informatie over studiefinanciering, toelatingseisen en studentenverenigingen.

De voltijdopleidingen die de hogeschool biedt, zijn: Verpleegkunde, Leraar Basisonderwijs, Journalistiek, Communicatie, Social Work, Godsdienst Pastoraal Werk, Leraar Godsdienst / Levensbeschouwing, Human Resource Management en Bedrijfskunde. De hogeschool verwacht in september 2018 te starten met HBO-ICT.

Studiekeuzeworkshop ‘Jij en je toekomst’
Ga in drie kwartier aan de slag met een aantal belangrijke richtlijnen voor jouw studiekeuze tijdens de workshop ‘Jij en je toekomst’ onder leiding van het Studiekeuzekantoor. Zo kom je weer een stap dichter bij een goede studiekeuze.

Flexibele deeltijdopleidingen
Naast het programma voor de voltijdopleidingen is er een apart doorlopend programma gericht op deeltijdstudenten en professionals. De studies die de CHE in deeltijd aanbiedt zijn: Verpleegkunde, Leraar Basisonderwijs, Godsdienst Pastoraal Werk, Social Work en Leraar Godsdienst / Levensbeschouwing. Daarnaast is er informatie over post-hbo’s, cursussen, masters en associate degrees.

Het bezoekadres van de school is: Oude Kerkweg 100 in Ede. Mocht u deze Open Dag niet kunnen bezoeken, dan nodigt de CHE u uit voor de volgende Open Avond op donderdag 7 december 2017 (18.30-21.00 uur).

Klik hier voor meer informatie.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher