Evangelist Nick Vujicic deelt Evangelie met 800.000 mensen in Oekraïne

24-10-2017 door Hendriëlle de Groot

Evangelist Nick Vujicic, heeft tijdens een druk bezocht evangelisatie-evenement in Oekraïne het Evangelie verspreid en mensen tot Christus geleid. ”De grootste gebeurtenis die ons team en Life Without Limbs ooit hebben gezien en misschien het grootste evenement ooit in Europa – 800.000 mensen in de straten van Kiev in Oekraïne. Bedankt, God”, schreef Vujicic op Facebook.

“Duizenden mensen hadden spijt van hun zonden en zijn begonnen aan een geestelijke reis met Jezus. Nu vieren we het getuigenis van de vele mensen om met God te wandelen en Hem te vertrouwen in alles.”

Nicholas James (Nick) Vujicic is een Australiër van Servische afkomst, die lijdt aan tetra-amelie, een aandoening waardoor hij zonder armen en benen geboren is. Hij is evangelist en spreker en gebruikt zijn levensverhaal om anderen te inspireren. Tijdens zijn kindertijd worstelde hij met zijn aandoening en op zijn zeventiende begon hij zijn eigen non-profitorganisatie Life Without Limbs. Na zijn studie aan de universiteit begon hij met spreken over de hele wereld, om anderen te motiveren.

Bekijk hieronder de enorme menigte.

De christelijke nieuwsbrief die je ook echt leest!

Daily Newsletter
Weekly Newsletter


Discussie over Evangelist Nick Vujicic deelt Evangelie met 800.000 mensen in Oekraïne
Reacties uitzetten op CIP.nl? Klik hier!