Matthew Pelps

Nieuws

23 oktober 2017 door Hendriëlle de Groot

Christelijke student zou zijn vrouw hebben vermoord in zijn slaap

Matthew Phelps, een 28-jarige student aan het Clear Creek Baptist Bible College die studeerde om pastor te kunnen worden, wordt ervan beschuldigd dat hij zijn vrouw zou hebben vermoord in haar slaap.

Phelps, woonachtig in Raleigh, North Carolina, werd wakker met een mes in zijn hand. Zijn vrouw Lauren Hugelmaier, lag op de grond en zat onder het bloed, berichtte People Magazine

Uit autopsie op Laurens lichaam bleek dat ze meer dan 123 keer is gestoken. Lauren en Matthew waren minder dan een jaar getrouwd.

Matthew Phelps beweert dat hij een overdosis medicatie tegen verkoudheid heeft ingenomen, waardoor hij dacht dat hij de moord pleegde in een droom. “Ik nam meer medicatie in dan zou moeten. Ik nam ‘Cough and Cold’ in, omdat ik wist dat je je daar beter door kunt voelen. Ik kan vaak ’s nachts niet slapen, dus nam meer medicijnen.”

“Ik had een droom, toen deed ik het licht aan en zag ik mijn vrouw dood op de vloer,” zei hij toen hij het alarmnummer belde. Deze opnames zouden in het bezit zijn van People Magazine. "Overal om mij heen zag ik bloed en er lag een mes met bloed op het bed. Ik denk dat ik het gedaan heb. Ik kan het niet geloven.”

Phelps wordt vastgehouden in het Wake County Detention Center, liet een woordvoerder weten.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher