Nieuws

19 oktober 2017 door DoorBrekers

DoorBrekers viert groots 12,5 jarig bestaan

DoorBrekers bestaat 12,5 jaar en viert een groot feest op zondagmiddag 5 november in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. "Er wordt aan elke leeftijdscategorie gedacht," aldus Peter Paauwe, oprichter en voorganger bij DoorBrekers. "We hebben een fantastisch programma in het grote auditorium, maar ook een uitgebreid kinderprogramma en natuurlijk kinderoppas voor de allerkleinsten."

"We houden van een feestje. We zijn dankbaar voor de afgelopen jaren en is onze visie voor de komende jaren nog heel erg groot en uitdagend, maar deze zondag gaat vooral om het feest zelf. Iedereen is welkom. De kerk leeft en bruist, het is geweldig om een kerk te zijn en deel te zijn van een steeds groter wordende familie. Ook voor mensen die nog niet naar een kerk gaan is dit een ideale gelegenheid om eens naar binnen te stappen."

Bekende Nederlander
Voor een speciaal verrassingsprogramma is er ook een bekende Nederlandse tv-persoonlijkheid bij het feest aanwezig. "We houden het nog even als verrassing wie deze persoon is, maar je kent hem vooral van televisieprogramma's rondom het thema liefde. De kerk is een plek van liefde: liefde van God naar mensen, maar ook van liefde tussen mensen onderling."

De celebration is in de Midden Nederland Hallen in Barneveld en start om 16:00 uur. De foyer is open vanaf 15:00 uur. Mensen die met de auto komen moeten rekening houden met extra verkeersdrukte en tijd om een parkeerplek te vinden.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher