Soul Survivor The Weekend van 3 tot en met 5 november

18-10-2017 door Soul Survivor

Ook dit jaar organiseert Soul Survivor in de herfst een festival. Het thema van Soul Survivor The Weekend is AWAKE. Een weekend vol ontmoeting, fun, worship, teaching & ministry, speciaal voor 18 plussers.

Tijdens Soul Survivor The Weekend gaat Soul Survivor samen met jongeren op zoek naar het avontuur met Jezus. In het weekend van 3 tot en met 5 november vindt The Weekend plaats in het Emmausklooster in Helvoirt, waar het thema AWAKE vorm zal krijgen in toffe Celebrations en prikkelende seminars. Daarnaast kunnen de voetjes van de vloer tijdens het avondprogramma, is er een kampvuur om met elkaar bij te praten en is er ruimte voor stilte en bezinning in de kapel of tijdens een boswandeling.

Je kunt Awake vertalen met ‘wakker zijn’ of ‘ontwaken’. We geloven dat God jonge mensen wil laten zien wie Hij is en hoe Hij ons gemaakt heeft. Zodat we wakker zijn voor wat God door ons heen wil doen in dagelijks leven. We willen tijdens het weekend alle ruimte creëren om samen in dit avontuur te stappen.

Klik hier voor meer informatie.

De christelijke nieuwsbrief die je ook echt leest!

Daily Newsletter
Weekly Newsletter


Discussie over Soul Survivor The Weekend van 3 tot en met 5 november
Reacties uitzetten op CIP.nl? Klik hier!