Christianity Explored

Nieuws

18 oktober 2017 door Internationale Bijbelbond

‘Life Explored’: Programma van Christianity Explored uitgebreid

De Internationale Bijbel Bond introduceert het derde deel van het Bijbelstudieprogramma Christianity Explored. Naast Christianity- en Discipleship Explored is Life Explored net van de drukpers gerold. Het centrale thema in de studie is ‘geluk’. De wereld doet ons geloven dat het leven maakbaar is. Het palet aan mogelijkheden is ongekend om te voorzien in ons eigen geluk. Life Explored laat deelnemers ontdekken dat geluk het mooiste cadeau is dat God hen wil geven.

Christianity Explored is inmiddels voor vele predikanten, voorgangers en bijbelstudiecoördinatoren een vertrouwde cursus. Het programma bestaat uit drie bijbelstudiecursussen die mensen helpt inhoud te geven aan hun geloof. Alle drie de onderdelen sluiten nauw aan bij de belevingswereld van de mens van vandaag. Vanuit de Bijbel worden diverse onderwerpen belicht en besproken en met materiaal wordt ondersteund als een handleiding voor de cursusleiders, een dvd met filmmateriaal ter en een werkboek voor de deelnemers.

De programma’s worden in Engeland ontwikkeld door Christianity Explored Ministries, door Barry Cooper hij is schrijver en spreker en directeur van de afdeling Product Ontwikkeling van Christianity Explored Ministries. Nate Morgan Locke is evangelist bij Christianity Explored Ministries en heeft een bediening bij de staf van St Bart’s Church in Bath, UK. Rico Tice is predikant in de All Souls Church in Langham Place, UK, de ‘geboorteplaats’ van Christianity Explored Ministries. Sinds 2016 wordt het programma door de Internationale Bijbel Bond in Nederland uitgegeven en verspreid.

Om het nieuwe programma ‘Life Explored’ te introduceren, organiseert de Internationale Bijbel Bond in de maand november de ExploreTour, ook zullen de bestaande programma’s onder de aandacht worden gebracht.

Met de ExploreTour wordt de mogelijkheid geboden om kennis te maken met de nieuwste cursus ‘Life Explored’, maar ook om hernieuwd kennis te maken met Christianity en Discipleship Explored. De Tour doet een 6-tal plaatsen in Nederland aan en alle avonden beginnen om 19.30 uur.
Do. 02 november Capelle ad IJssel Ontmoetingskerk Zevensprong 4
Di. 07 november Zaandam Oosterzijderkerk Zuiddijk 1
Do. 09 november Goes Vredeskerk Ds van der Vegtplein 2
Do. 16 november Drachten Bethel De Bolder 75
Di. 21 november Eindhoven Jacobuskerk Orionstraat 5
Do. 23 november Zwolle Plantagekerk Ter Pelkwijkstraat 17

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher