God

18 oktober 2017 door Het Belang van Limburg

Deze ruige motorclub verkondigt het evangelie

“Door Gods woord te verkondigen, willen we vrede brengen in de wereld van de motorclubs, al kiezen we nooit partij,” zegt Michel Artoos (33), oprichter van de Limburgse motorclub Property of Jesus, die in België en Nederland vijf afdelingen telt. Het Belang van Limburg schreef over hen.

Michel bekeerde zich als moslim tot het christendom. "Ik heb gesprekken gevoerd met alle soorten gelovigen - van christenen, boeddhisten en joden tot zelfs satanisten - en daaruit bleek dat in alle godsdiensten één figuur steeds terugkomt: Jezus." Hij kreeg het verlangen om het evangelie te verspreiden. "Ik keerde terug naar het nachtleven om mijn vroegere vrienden en collega’s uit de discotheekwereld te laten proeven van Gods woord, maar ik merkte al snel dat dit niet de ideale manier was. Zo ben ik op het idee gekomen om een motorclub op te richten."

Property of Jesus is meer dan alleen een motorclub. Zo organiseren clubleden ook evangelische kerkdiensten. "Elke zondag houden we hier een viering waar gemiddeld toch zo’n 35 mensen aanwezig zijn. Wij komen er samen om ons geloof te vieren en onze gospelband Awakening speelt er muziek. Ondertussen krijgen de kinderen onderricht over de Bijbel."

Lees hier meer op de website van Het Belang van Limburg.

Foto: Twitter

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher