Benjamin Netanyahu

Nieuws

18 oktober 2017 door Christenen voor Israël

Netanyahu wijst op "brute vervolging" christenen in Iran

De Israëlische premier Benjamin Netanyahu heeft vertegenwoordigers van christelijke media opgeroepen om zich te concentreren op de oorlog die Iran tegen de christelijke minderheid in het land voert, laat Christenen voor Israël weten.

“Zoals u allemaal weet, worden christenen op brute wijze vervolgd in de Islamitische Republiek. Predikanten worden gevangen genomen zonder reden; geen andere reden dan dat zij christelijke leiders zijn,” zei de Israëlische premier. “Christenen worden met zwepen geslagen. Ja u hoort het goed? Christenen worden met zwepen geslagen omdat zij een slokje wijn te drinken tijdens het diensten en worden wreed gemarteld omdat ze niets meer doen dan hun geloof betuigen,” zei Netanyahu over de situatie van christenen in Iran.

De christelijke mediaconferentie in Israël zal nog tot donderdag doorgaan en omvat workshops, lezingen en uitstapjes naar problematische gebieden. De christelijke mediaconferentie in Israël zal nog tot donderdag doorgaan en omvat workshops, lezingen en uitstapjes naar problematische gebieden zoals Noord-Judea. De meesten van de 140 journalisten en Midden-Oostencorrespondenten die werden uitgenodigd voor het evenement kwamen uit de Verenigde Staten.

Lees hier meer op de website van Christenen voor Israël.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher