Nieuws

17 oktober 2017 door De Hoop

Brian Doerksen geeft concerten in Aalsmeerderbrug en Veenendaal

In oktober geeft de gospelzanger Brian Doerksen twee concerten, in Aalsmeerderbrug en in Veenendaal. De christelijke instelling De Hoop ggz is betrokken bij deze concerten. In Nederland zijn er veel mensen die De Hoop steunen en voor het werk bidden. Deze mensen willen we graag bedanken. Op de website van De Hoop kunnen zij een kortingscode aanvragen, waarmee ze vijf euro korting krijgen op het concert van Brian Doerksen.

De christelijke instelling De Hoop ggz helpt mensen die worstelen met verslaving of psychische problemen op hun weg naar herstel. Veel onderdelen van het werk van De Hoop zijn deels of helemaal afhankelijk van giften. Naast deze steun zijn er veel mensen die voor ons werk bidden of op een andere manier betrokken zijn. Dankzij al deze vrienden van De Hoop kunnen wij ons blijven inzetten voor mensen in nood!

Ontmoet De Hoop
“The Hoop is a great ministry”, aldus Brian Doerksen. In het verleden bezocht hij al eens Dorp De Hoop in Dordrecht. Ook Teresa, de leadzangeres bij de concerten, verbleef in het verleden een paar weken bij De Hoop om ideeën op te doen voor een verslavingskliniek voor vrouwen in Canada. Tijdens de concerten geeft een oud-cliënt van De Hoop zijn getuigenis en vragen we aandacht voor de zelfhulpgroepen Stay Clean. Ook is er een stand met medewerkers van De Hoop aanwezig. Wij ontmoeten u graag, dus kom ons gerust gedag zeggen als u het concert bezoekt!

Concert Brian Doerksen
De Canadese Brian Doerksen schreef bekende liedjes zoals ‘Kom, Nu Is de Tijd’ en ‘Maak Mij Rein Voor U’. Inmiddels werkt hij aan een nieuw soloalbum dat later dit jaar uit komt. Nederland krijgt een live voorproefje; op 20 oktober (Aalsmeerderbrug) en 21 oktober (Veenendaal) treedt Brain Doerksen op, samen met zijn eigen band. Wilt u meer weten over de kortingscode?

Klik hier voor meer informatie.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher