michelle bachmann

Nieuws

17 oktober 2017 door Hendriëlle de Groot

Politica Michelle Bachmann: "Trump is toegewijd gelovige van Jezus Christus"

De Amerikaanse politica Michelle Bachmann heeft laten weten dat ze gelooft dat president Donald Trump "een standvastige gelovige in Jezus Christus is en dat hij God altijd om wijsheid vraagt." Dit zei ze in een radio-interview.

Ze vertelde over een ontmoeting met vicepresident Mike Pence en de president. “Ik ken de vicepresident. Ik heb met hem in het Congres gewerkt en hij is een toegewijde gelovige van Jezus Christus zelf. En Pence zei: ‘Ik wil dat jullie allemaal weten dat de president een toegewijd gelovige is. Hij is een man van geloof'," vervolgde Bachmann. “Ik denk dat dat ons veel hoop zou moeten geven."

“We willen niet dat iemand, in het bijzonder een president, denkt dat hij onder zijn eigen gezag staat. Ze hebben het nodig om onder gezag te staan, of het nu gaat om het gezag van de Grondwet of de wetten die gelden in het land, maar belangrijker is dat ze onder het gezag van het geloof staan. En ik denk dat we vooral zouden moeten letten op ons eigen gedrag.”

“Trump weet dat hij gebed nodig heeft,” zei ze. “We zijn met hem naar de Oval Office (het officiële kantoor van de president, red.) geweest. We vroegen hem of hij gebed wilde en hij zei: ‘Natuurlijk.’ Toen hebben we voor hem gebeden.”

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher