Arie de Rover

Nieuws

12 oktober 2017 door Vaderhart.nl

Thema Najaarsconferenties WWJB: 'Lopen op het water!'

Stichting Vaderhart.nl hoopt in november opnieuw twee Weet Wie Je Bent Vrouwenconferenties en één WWJB Mannenconferentie te organiseren. Als de najaarsstormen woeden en het water stijgt gaat de organisatie in op het thema 'Lopen op het water!'. Vaderhart.nl is de initiator. 

'Wat kunnen we ons in de stormen van het leven vaak machteloos voelen,' schrijft de organisatie. 'Juist op die momenten, wanneer de storm het hevigst is daagt Jezus ons uit om uit de boot te stappen. De boot is het beeld van menselijke en aardse zekerheden. Geef Hem de hand en stap uit de boot van onzekerheid. Zekerheid vinden we in de storm aan Jezus' hand. Zekerheid leren we als de golven over ons heen slaan. Jezus zal ons brengen naar de ultieme plek, een veilige haven van rust, veiligheid en intimiteit: het Vaderhart van God!'

Drie conferenties met drie inspirerende sprekers. Arie de Rover (Vrouwenconferentie 1), bevlogen spreker, coach en auteur van 'Leven na de genadeklap'. Wieger Sikkema (Mannenconferentie), voorganger van de Evangelische gemeente Berea Noord in Apeldoorn en zorgwerker in de Vrije Baptistengemeente in Meppel. Carianne Ros (Vrouwenconferentie 2), schrijfster van verschillende boeken (waaronder ‘Vol van Gods liefde’ en ‘Je bent waardevol’), spreekster, coach en therapeut.

Klik hier voor meer informatie.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher