Franklin Graham

Deze Bijbeltekst is overal in het huis van evangelist Billy Graham te vinden

12-10-2017 door Hendriëlle de Groot

Evangelist Billy Graham mag dan wel 98 jaar oud zijn, de wereldberoemde predikant is vastbesloten om de rest van zijn levensdagen door te brengen met het Woord van God. Billy’s zoon, Franklin Graham, heeft via Facebook de Bijbeltekst onthuld die overal in zijn huis te lezen is. Hij legt uit wat de geestelijke betekenis is voor zijn vader.

“Nog altijd heeft mijn vader Billy Graham een Bijbelvers op de muur van zijn slaapkamer, in HEEL grote letters,” schrijft Graham op Facebook. “Het is trouwens ook in de eetkamer, in de badkamer en op tientallen andere plekken rondom het huis te vinden.”

Vlak voor zijn 95e verjaardag werkte Graham senior aan een preek, gebaseerd op zijn favoriete Bijbeltekst. “Het was zijn passie om de tekst uit zijn hoofd te leren, om zijn hart en geest ermee te voeden. Hij maakte het tot zijn Bijbelvers.”

Het gaat om Galaten 6:14: “Maar ik – ik wil me op niets anders laten voorstaan dan het kruis van Jezus Christus, onze Heer, waardoor de wereld voor mij is gekruisigd en ik voor de wereld.”

De christelijke nieuwsbrief die je ook echt leest!

Daily Newsletter
Weekly Newsletter


Discussie over Deze Bijbeltekst is overal in het huis van evangelist Billy Graham te vinden
Reacties uitzetten op CIP.nl? Klik hier!