Nieuwe dominee voor hervormd Hattem: ds. D. M. van de Linde

11-10-2017 door Jeffrey Schipper

De hervormde gemeente in Hattem verwelkomt binnenkort een nieuwe predikant. Ds. D. M. van de Linde heeft het beroep aanvaard en neemt afscheid van zijn gemeente in Rotterdam-Hillegersberg. De kerkenraad zocht een opvolger voor de in 2015 naar Veenendaal vertokken ds. M. L. W. Karels.

De hervormde gemeente in Woudenberg (wijk 1) moet verder zoeken naar een predikant. Ds. D. J. W. Kok heeft bedankt voor het beroep. De predikant blijft trouw aan zijn gemeente uit Oldebroek. De gemeente in Woudenberg is sinds kort vacant omdat ds. M. Messemaker onlangs is verhuisd naar Nijkerk.

Kandidaat J. J. Steketee gaat in de hervormde gemeente in Heienoord aan de slag als predikant (bijstand). Daar zocht de kerkenraad een opvolger van de vorig jaar naar Daarle vertrokken ds. E. J. Prins die vier jaar lang actief was in Heinenoord.

Ds. A. J. Post blijft trouw aan zijn gemeente in Nieuw-Beijerland. De hervormde predikant heeft bedankt voor een beroep uit Andel. Daar zoekt de gemeente een opvolger van de vorig jaar naar Middelburg vertrokken ds. B. J. P. de Bruin. Post is sinds 2011 actief in zijn huidige gemeente.


Beroepingsnieuws
- Ds. G. Pater aan de slag in GerGem Ouddorp
- Reformatorische kerk in Elspeet krijgt eerste dominee sinds 1958
- Ds. A. Vlietstra verhuist naar hersteld hervormd Harskamp
- Johan Selier nieuwe voorganger evangelische gemeente Gouda
- Nieuwe dominee voor refobaptisten Overberg: ds. M. G. Ezinga
Meer over Beroepingsnieuws »

De christelijke nieuwsbrief die je ook echt leest!

Daily Newsletter
Weekly Newsletter


Discussie over Nieuwe dominee voor hervormd Hattem: ds. D. M. van de Linde
Reacties uitzetten op CIP.nl? Klik hier!