Will Graham

Nieuws

11 oktober 2017 door Hendriëlle de Groot

'Honderden mensen komen tot geloof na preek van kleinzoon Billy Graham'

Honderden mensen namen zondagavond de beslissing om Jezus te volgen in Fort Wayne, toen de kleinzoon van de Amerikaanse predikant Billy Graham het evangelie uitlegde tijdens een evangelisatie-evenement.

“Bedankt voor jullie gebeden tijdens de viering in Fort Wayne. Duizenden waren aanwezig en meer dan 400 mensen maakten de keuze voor Jezus,” postte Billy Graham op Facebook. De volgende bestemming van Will Graham is Roemenië, waar hij 21 en 22 oktober het evangelie vertelt.

“We hebben een gezegend weekend gehad in Wayne, waarbij we het Goede Nieuws vertelden! Bid voor iedereen die reageerde op de oproep om een relatie met Jezus te beginnen!”

Meer dan 4.400 mensen woonden het evenement bij en nog eens 46.000 mensen bekeken het online, uit 62 verschillende landen, volgens BillyGraham.org. “Sommige van jullie zijn hun hele leven naar de kerk geweest. Jullie geloven dat God hier is om jullie te dienen,” zei Will in zijn preek. “Maar jullie hebben het verkeerd gehad. Dat is wat satan jullie wil doen geloven.”

“In plaats van te focussen op wie Jezus is, praat men veel over Jezus en over de goede dingen die Jezus deed”, legde hij uit. Ook zei hij dat we ons vaak richten op andere dingen in het leven en daardoor God uit het oog verliezen: “Hij is degene die we moeten volgen.”

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher